Om E-handelskurser.com

Jag heter Maria Richardsson, och har jobbat med e-handel i mitt egna bolag i över 10 år. Det har varit en otrolig resa, en riktig berg- och dalbana, som varje företagsresa är. Under de här åren har jag nog provat på allt man kan tänka sig, jag har lanserat 4 olika butiker, jag har gjort flera plattformsbyten, vi har stått på marknader och gjort popup-butiker, ja vi har verkligen provat det mesta. En del har gått bra och annat har gått mindre bra. Men det är ju så det är med företagande – du vet inte förrän du har provat, och om det inte går som du har tänkt dig så har du lärt dig något viktigt.

Nu driver jag Nordic Poster Collective, samtidigt som jag också varit ansvarig för inkubatorn på E-commerce Park i Helsingborg (Sveriges enda inkubator inriktad på e-handel) och utbildar företagare i e-handel även i andra sammanhang. Jag märker att många har ungefär samma funderingar kring i vilken ände man ska börja och vad som är värt att tänka på, och därför vill jag nu dela med mig av mina erfarenheter!

Jag hoppas att den här online-kursen för att lära dig e-handel kommer inspirera dig och ge dig bra verktyg för att komma igång. Anmäl dig till gratis-kursen för att få en introduktion här, eller hoppa direkt in i vår fördjupande kurs för dig som vill lära dig mer.

Välkommen!

Maria Richardsson
Grundare av Ehandelskurser.com och Nordic Poster Collective

Har du några funderingar? Hör gärna av dig till mig på [email protected].